Melting Pot - the youth hostel restaurant in ECHTERNACH

MELTING POT
The youth hostel’s restaurants

Melting Pot - the name says it all. Young people and youngsters at heart as well as Luxembourg residents and tourists of all nationalities meet and discuss here and are building up new contacts. And how can this going better? Of course, with a good meal and a delicious drink.


Melting Pot in Echternach

The restaurant is on the ground floor with a beautiful view on the lake of Echternach and has 110 places.
Varied daily menus are offered every day and in addition you have the possibility to eat “à la carte”, a card, where you also find vegetarian menus. Groups can choose between many offerings from the catering brochure.


Download

Menu de la semaine du 13 au 19 novembre 2017

Menu de la semaine du 13 au 19 novembre 2017

à 9,90 € (prix membre) et à 10,90 € (prix non-membre)

Lundi, 13 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Roulade de bœuf (produit du terroir)
Spätzle (1, 3, 7)
Carottes Vichy
Tarte maison (1, 3, 7)

Mardi, 14 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Omelette aux fines herbes (3)
Pommes de terre à la vapeur
Brownies (1, 3, 7)

Mercredi, 15 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Pilon de poulet à la provençale (label rouge)
Semoule (1)
Sauce tomate
Panna cotta aux fruits rouges (7)

Jeudi, 16 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6, 9, 10)
Pizza végétarienne (1, 7)
Crème caramelle (3, 7)

Vendredi, 17 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Poisson à la bordelaise (4)
Riz bio Fairtrade (1)
Brocolis
Donuts (1, 3, 7)

Samedi, 18 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Escalope de porc à la milanaise (produit du terroir) (1,3,7)
Spaghetti
Sauce tomate
Légumes de la saison
Pudding au chocolat (3, 7)

Dimanche, 19 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Bouchée à la reine (1, 3, 7)
Frites
Légumes mixtes
Gâteau au chocolat (1, 3, 7)

Restaurant Melting Pot Echternach
chemin vers Roudenhaff
L-6487 Echternach
T. (+352) 26 27 66 400
T. (+352) 26 27 66 430
echternach@youthhostels.lu
www.youthhostels.lu

Nous utilisons beaucoup de produits du terroir, ainsi que BIO et/ou des produits issus du commerce équitable (fairtrade).
Découvrez nos plats variés à la carte

 

 

 

 

 

Menu de la semaine du 20 au 26 novembre 2017

Menu de la semaine du 20 au 26 novembre 2017

à 9,90 € (prix membre) et à 10,90 € (prix non-membre)

Lundi, 20 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Rôti de porc Orloff (produit du terroir) (7,9,10)
Pommes de terre sautées
Tagliatelle aux légumes (1,3)
Sauce aux champignons (7)
Salade de fruits

Mardi, 21 novembre 2017
Potage de légumes (7)
Quiche aux poireaux et salade verte (1,9,10)
Baba de Camelo (3,7)

Mercredi, 22 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Tajine de bœuf aux olives (produit du terroir) (10)
Yaourt maison (7)

Jeudi, 23 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Scampis à l’ail persillés (1,2)
Tagliatelle (1,3)
Eclair (1,3,7)

Vendredi, 24 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Steak haché pur boeuf (produit du terroir)
Pommes de terre rissolées (1)
Sauce oignon
Gaufre sucre (1,7)

Samedi, 25 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Endives aux jambon gratinées (7)
Cookies (1,3,7)

Dimanche, 26 novembre 2017
Buffet de salades et crudités (6,9,10)
Choucroute garnie
Pommes de terre nature
Tarte maison (1,3,7)
 

Restaurant Melting Pot Echternach
chemin vers Roudenhaff
L-6487 Echternach
T. (+352) 26 27 66 400
T. (+352) 26 27 66 430
echternach@youthhostels.lu
www.youthhostels.lu

Nous donnons priorité aux produits du terroir, biologique et des produits issus du commerce équitable (fair trade).
Découvrez nos plats variés à la carte

 

 

Luxemburgish dishes

Vol-au-Vent with French fries and salad (1)(3)(6)(9) 14,00 €
Salt meat with beans, cooked potatoes and bacon (7)(9) 13,00 €
Meat salad (3)(9) 12,00 €

Classic dishes

Cordon bleu with cream sauce and mushrooms (1)(3)(7)  14,00 €
XL Wiener Schnitzel with French fries and salad (1)(3) 13,00 €
Spaghetti bolognaise (1)  9,90 €

Vegetarian and bio dishes

Potato fritter with ratatouille (1)(3)(7)  14,00 €
Vegetables “cooked au gratin” (3)(7)(9)  14,00 €
Spaghetti with tomato sauce (1)(9)  9,90 €
Omelette with cheese  (3)(7)   10,00 €

Fish

Salmon “cooked au gratin” with leek and small vegetables (1)(3)(4)(7) 14,00 €
Crispy whiting filet with French fries (1)(3)(4)(7) 13,00 €

Salads

Vegetarian steak with salad and pesto (1)(3)(9) 11,00 €
Chef salad (cold cuts and cheese) (7) 10,00 €
Small salad 3,00 €

Children's menu

Pinocchio: Spaghetti bolognaise, cheese and dessert (1)(7) 8,50 €
Chicken Run - Chicken nuggets, French fries and dessert (1)(3) 8,50 €
Menu of the day (1/2 portion) and dessert 7,50 €

Snacks

bread rolls / sandwiches: ham / salami / cheese 3,50 - 4,00 €
Portion French fries 3,50 €

Desserts

Homemade tarte 3,00 €
Homemade cake 3,00 €
Yogurt “Luxlait” 2,50 €
Fresh fruit 1,00 € / piece

 

Booking